Përkthimi Anglisht në Afrikanisht

Duke kërkuar përkthime nga anglishtja në afrikane? Pavarësisht nëse po përpiqeni të mësoni fraza të anglishtes së biznesit ose keni nevojë për përkthim arsimor, ju kemi mbuluar.

Afrikanishtja është një gjuhë që flitet kryesisht në Afrikë - posaçërisht, flitet në Afrikën e Jugut, Namibia, Botsvana, Zambia, dhe Zimbabve. Gjeni se si të përktheni Anglisht në Afrikanisht për biznes, shkollë, ose udhëtime.

Gjuha e Afrikës është një gjuhë gjermanike e folur nga kolonët holandezë fillimisht në Afrikën e Jugut.

Në përgjithësi, rreth shtatë milion Afrikanë të Jugut flasin Afrikanisht, dhe është gjuha e tretë më e folur në vend. 43,741 Australianët flasin gjuhën, siç bëjnë 219,760 Namibianët, 28,406 Sh.B.A.. qytetarët, 11,247 U.K. qytetarët, dhe 8,082 Bostswanans.

Ka tre dialekte të gjuhës në Afrikën e Jugut, përfshirë Kepin e Veriut, Pelerina perëndimore, dhe dialektet e Kepit Lindor.

Të gjitha dialektet u formuan nga kontakti midis vendasve dhe kolonëve holandezë. Dialekti i Kepit të Veriut filloi me Khoi-Khoi, Pelerina lindore me Xhosa, dhe Kepi Perëndimor me Karun e Madh dhe Kunene. Sot, ekziston një version i standardizuar i gjuhës.

Përkthimi Anglisht në Afrikanisht

Përkthimi i anglishtes në gjuhën afrikane në të vërtetë nuk është aspak i vështirë! Kjo sepse Afrikanishtja është një gjuhë gjermanike (si anglishtja).

Si anglishtja dhe afrikanishtja kanë struktura të ngjashme fjalie, përmbajnë fjalë me tingull të ngjashëm, dhe të dy gjuhët përdorin një gjini të veçantë (në krahasim me disa gjini të përdorura nga gjuhët e romancës si Spanjisht dhe Frëngjisht).

Duke u përpjekur të mësoni Afrikanisht në internet? Keni nevojë për përkthime të shpejta për udhëtime, shkollë, ose biznesi? Ne rekomandojmë përdorimin e softuerit të përkthimit makinerik që ka një mjet përkthimi në gjuhën Afrikane dhe mund të përkthejë lehtësisht tekstin në të folur, siç është aplikacioni Vocre, në dispozicion në Google Play për Android ose Dyqani i Apple për iOS.

Program kompjuterik siç është Google Përkthe ose aplikacioni i mësimit të gjuhës të Microsoft nuk ofron të njëjtën saktësi të përkthimit në anglisht si aplikacionet me pagesë.

Përkthyesit Afrikanisht

Përkthyesit anglisht-afrikanas dhe shërbimet e përkthimit nuk tarifojnë aq shumë sa përkthyesit e gjuhëve të tjera. Ende, kostot mund të jenë akoma të konsiderueshme nëse jeni duke u përpjekur të përktheni tekste më të gjata, kështu që ne rekomandojmë futjen e tekstit në një program ose aplikacion softuer për përkthimin e gjuhës.

Shikoni mjetin tonë të përkthimit në internet që mund t'ju ndihmojë të mësoni fjalë dhe fraza themelore, të tilla si pershendetje ne gjuhe te tjera.

Më shumë Përkthim Online

Në Vocre, ne besojmë se nuk duhet të punësoni një përkthyes të kushtueshëm për të komunikuar thjesht me dikë. Aplikacioni ynë i automatizuar i përkthimit mund të përkthejë komunikimin me shkrim dhe me gojë.

Ne ofrojmë më shumë përkthime në internet në gjuhët vijuese:

 

 • Shqiptare

 • Arabisht

 • Armene

 • Baskisht

 • Bjellorusisht

 • Bengalisht

 • Bullgare

 • Katalanisht

 • Kineze

 • Kroate

 • Çeke

 • Esperanto

 • Estonez

 • Filipinase

 • Finlandisht

 • Frëngjisht

 • Greke

 • Guxharatisht

 • Haitianisht

 • Hebraisht

 • Hindisht

 • Islandez

 • Italiane

 • Japoneze

 • Koreane

 • Maqedonas

 • Malajzisht

 • Nepalisht

 • Norvegjeze

 • Polake

 • Portugez

 • Rumune

 • Rusisht

 • Spanjisht

 • Suahilisht

 • Suedisht

 • Teluge

 • Tajlandez

 • turk

 • Vietnameze

 • Jidish

Merrni Vocre Tani!