A ka një aplikacion përkthyes offline?

 

#1 Aplikacioni celular për Përkthimin Zëri për iOS dhe Android


A keni dashur ndonjëherë ose keni pasur nevojë të komunikoni me dikë që nuk fliste gjuhën tuaj? Vocre është një mënyrë argëtuese dhe e lehtë për të bërë një bisedë me dikë që flet një gjuhë tjetër.

Cili është përkthyesi më i mirë jashtë linje?

 

Vokër - Përkthyes Universal


Bota e sotme është më e lidhur se kurrë më parë. Sidoqoftë, gjuha ende na ndan. Vocre prish pengesën gjuhësore dhe na afron të gjithëve. Pavarësisht se ku jemi ose çfarë gjuhe flasim.

Përkthe në 59 Gjuhët

Mbulimi i shtypit

Blog

Aplikacioni Vocre

Mësimi i një gjuhe të re? Mësimi i një gjuhe të re.

Shkurt, 04

Mëso më shumë

Planifikimi Ndërkombëtar i Udhëtimit: 6 Mënyrat për t'u përgatitur për një udhëtim jashtë vendit

  Planifikimi i udhëtimit ndërkombëtar është një domosdoshmëri këto ditë. Udhëtimi jashtë vendit është një aventurë, por mos bëni asnjë gabim për këtë: Ju duhet të jeni të përgatitur. Kjo eshte me e vertet...

Shkurt, 01

Mëso më shumë

Mirëmëngjes në greqisht

Mësoni si të thoni mirëmëngjes në greqisht, kur ta them, dhe cfare...

Janar, 21

Mëso më shumë

Na kontaktoni

Plotësoni formularin më poshtë
    Merrni Vocre Tani!