Filma në gjuhën spanjolle në Netflix

Duke kërkuar për një mënyrë argëtuese për të mësuar një gjuhë të re? Duke kërkuar për një mënyrë argëtuese për të mësuar një gjuhë të re? Duke kërkuar për një mënyrë argëtuese për të mësuar një gjuhë të re -- Duke kërkuar për një mënyrë argëtuese për të mësuar një gjuhë të re!

Duke parë Filma dhe shfaqje televizive në gjuhën spanjolle në Netflix është një nga mënyrat më të mira për të mësuar gjuhën - dhe pak për kulturën. Sigurisht, thjesht mund të aktivizoni titrat dhe të shikoni filma dhe shfaqje televizive në anglisht, por thjesht nuk është njësoj si të shikosh ato që lejojnë gjuhën të shkëlqejë.

 

Komedi të veçanta të gjuhës spanjolle në Netflix

Netflix ka arkëtuar lojën speciale për komedi (e dominuar më parë nga Comedy Central dhe HBO). Këto shfaqje janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të mësuar fraza të zakonshme spanjolle. Përveç speciale komike që shfaqin komikët tuaj të preferuar anglishtfolës, ju gjithashtu mund të gjeni specialët e këtyre humoristëve në gjuhën spanjolle:

 

  • Jani Dueñas
  • Malena Pichot
  • Aleks Fernandez
  • Shumë më tepër!

 

Filma dramë në gjuhën spanjolle në Netflix

Latin America really knows how to do drama! From Isabel Allende to Guillermo del Toro, many of the world’s most dramatic stories have been told in Spanish. Learn how to use basic Spanish phrases, how to say hello in other languages, and more.

 

The Son

Ky thriller psikologjik ndihet pak si i tillë “Rosemary’s Baby” pa të gjithë pjesën e djallit. Dhe paraqet burrin si prindin e tmerruar / paranojak - jo nënën.

 

Pasi Lorenzo ka një fëmijë, ai fillon të mendojë se gruaja e tij po përpiqet ta mbajë foshnjën larg tij. Shtë e vështirë të thuash se kush është djali i keq në këtë film rrënqethës. Futni frazat në aplikacionet e përkthimit për t'iu përgjigjur kësaj pyetjeje të vjetër: është i saktë Google Translate?

 

Roma

Nëse nuk keni dëgjuar “Roma,” ne vetëm mund të mendojmë që ju nuk keni një TV. Ose, një llogari në Netflix.

 

Filmi i papritur i shpërthimit të 2018 zhvillohet në Colonia të Romëve në Mexico City. Shtë një tregim disi i trilluar i ngjarjeve që ndodhën gjatë një vere në vitet 1970 në familjen e regjisorit. Përveç vlerësimit të kinematografisë së bukur, ju gjithashtu do të mësoni pak në lidhje me historinë e Meksikës në këtë film.

 

Duke kërkuar për një mënyrë argëtuese për të mësuar një gjuhë të re

Duke kërkuar për një mënyrë argëtuese për të mësuar një gjuhë të re.

 

Soltera Codiciada (Si të kaloni një ndarje)

“Soltera Codiciada,” një profesionist i ri i marketingut hidhet nga i dashuri i saj në distancë të gjatë. Për të kapërcyer ndarjen, ajo fillon një blog. Ajo gjithashtu kalon me një ndihmë të vogël nga miqtë e saj. Kjo komedi e adhurueshme është ilaçi për pothuajse çdo ndarje të keqe - ose ditë të keqe, me të vërtetë.

 

Toc Toc

Çfarë ndodh kur fluturimi i një terapisti vonohet, dhe pacientët e tij duhet të ulen me njëri-tjetrin në një dhomë pa mbikëqyrje? Kjo komedi e errët nxjerr në pah çuditë e një grupi njerëzish dhe i kthen ata në vetvete.

 

In Family I Trust

Amerika Latine di të bëjë thyerje zemre. Në këtë komedi të errët, një grua zbulon se i fejuari i saj po e tradhton me një të famshëm vendas. Ajo shkon në shtëpi për t'u marrë me thyerjet e zemrës dhe humbjen - dhe thjesht mund të përfundojë duke u dashuruar me një hottie lokale.

 

Filma për fëmijë në gjuhën spanjolle

Pse mos i inkurajoni fëmijët tuaj të mësojnë Spanjisht së bashku me të rriturit? Fëmijët janë të shkëlqyeshëm në marrjen e fjalëve dhe frazave të reja. Në fakt, aq më shpejt ju mund t'i bëni fëmijët tuaj të mësojnë një gjuhë të re, Duke kërkuar për një mënyrë argëtuese për të mësuar një gjuhë të re.

 

Lajmi i mirë për karikaturat e fëmijëve është se ju mund ta ndryshoni audion në to në Spanjisht dhe ndoshta nuk do të vini re që gojët nuk lëvizin së bashku me personazhet. Ende, këto tre karikatura zhvillohen në vendet e Amerikës Latine, kështu që është sikur ato praktikisht janë bërë për të parë në Spanjisht.

 

Coco

Filmi Disney i Breakout i 2017 ishte “Coco!” Ndërsa shumica e amerikanëve e shikuan atë në anglisht, ekziston një version në gjuhën spanjolle. Meqenëse filmi zhvillohet në Vera Cruz, Meksika, ne rekomandojmë ta shikoni atë në gjuhën që flitet në atë rajon të Meksikës - Spanjisht.

 

Las Leyendas

Nëse thjesht goditni ‘play’ pasi të keni kërkuar “Las Leyendas,” ju do të përfundoni duke parë shfaqjen vizatimore të këtij filmi për fëmijë në anglisht. Ende, është një shfaqje e famshme televizive meksikane, kështu që ne rekomandojmë të kaloni në Spanjisht për të mësuar gjithçka rreth një djali adoleshent me emrin Leo San Juan, të cilët mund të komunikojnë me shpirtrat.

 

Ferdinand

“Ferdinand” nuk është aq i famshëm sa “Coco,” por patjetër që ka të njëjtën sasi zemre. Karakteri titullar është një dem që dëshiron nga jeta e tij luftën kundër demave. Duke kërkuar për një mënyrë argëtuese për të mësuar një gjuhë të re.

 

Shfaqjet më të mira televizive në gjuhën spanjolle në Netflix

Keto dite, është e vështirë të thuash ndryshimin midis TV dhe filmave. Shumica e shfaqjeve televizive janë filma vetëm 10 orësh. Nëse dëshironi të zhyteni në shfaqjet televizive në gjuhën spanjolle, ne i rekomandojmë këto katër.

 

 

Merrni Vocre Tani!