Përkthimi anglisht në panxhabisht

Nevoja për të përkthyer anglisht në panxhabisht pa punësuar një përkthyes panxhabian? Nëse jeni duke studiuar jashtë vendit ose keni nevojë për përkthim të arsimit, ju kemi mbuluar.

Komunikimi me kulturat e tjera nuk është gjithmonë e lehtë. Përkthimi i anglishtes në panxhabisht është po aq i vështirë sa çdo përkthim i gjuhës gjermanike në lindore. Nëse keni nevojë për përkthim me zë ose tekst nga anglisht në punxhabi, ju kemi mbuluar.

 

Gjuha Punjabi flitet në të gjithë Pakistanin dhe është gjuha më e popullarizuar në vend. Në Panxhabisht, struktura e fjalisë ndjek një temë, Objekt, formati i foljes. Alfabeti përmban 35 shkronjat dhe alfabeti është i ndryshëm, në varësi të faktit nëse jeni duke udhëtuar në Pakistan ose Indi.

Gjuha Punjabi

Punxhabi (shkruajtur edhe Panxhabisht) është një gjuhë që flitet në Pakistan dhe Indi. Me shume se 125 milion folës vendas e quajnë Panxhabi gjuhën e tyre të parë. Languageshtë gjuha e 11-të më e folur në Indi. 130 milion njerëz flasin gjuhën në të gjithë botën. Ka më shumë se 250,000 Amerikanët që flasin Punxhabia jetojnë në Sh.B.A..

Përkthimi anglisht në panxhabisht

Përkthimi i përkthimit zanor nga anglishtja në punxhabi është më i ndërlikuar se sa me disa gjuhë të tjera. Nuk është aq e thjeshtë sa përkthimi i dy gjuhëve gjermanike - apo edhe një gjuhë gjermanike dhe romantike.

 

Dialektet kryesore të Punxhabisë përfshijnë:

 

 • Chenavari
 • e mundshme
 • Jatki, Jangli, dhe Rachnavi
 • Jhangochi dhe jhangvi
 • Majhi
 • Malwai
 • Puadhi
 • Shahpuri

 

Studentët panxhabianë mund të njohin fjalë, pasi shumë fjalë angleze rrjedhin nga fjalët hindu dhe urdu, përfshirë bananen, xhungël, dhe nirvana. Megjithëse, fjalët që ndajnë hindu dhe urdu dhe anglisht janë të pakta. Alfabeti është krejtësisht i ndryshëm nga alfabeti i anglishtes, kështu që do të duhet të mësoni shkronja të reja përveç fjalëve të reja.

 

Përkthim zanor nga anglishtja në punxhabe

Përpjekja për të mësuar Punjabi në internet? Ne rekomandojmë përdorimin e softuerit të përkthimit me makinë që mund të përkthehet lehtësisht përmes zërit ose tekstit nga anglisht në punxhabi, siç është aplikacioni Vocre, në dispozicion në Google Play për Android ose Dyqani i Apple për iOS.

 

Program kompjuterik siç është Google Përkthe ose aplikacioni i mësimit të gjuhës të Microsoft nuk ofron të njëjtën saktësi të përkthimit në anglisht si aplikacionet me pagesë.

 

Fjalor panxhabisht

Fjalori panxhabian përmban miliona fjalë. Alfabeti quhet alfabeti Gurmukhi dhe ka 35 letra. Fjala Gurmukhi përkthehet në, “Nga goja e fejesës,”Dhe rrjedh nga fjala Punjabi, 'guramukhī ’.

Përkthyesit Panxhabisht

Përkthyesit Punxhabi Anglisht shpesh paguajnë gati $100 nje ore. Nëse keni nevojë për tekste të mëdha të përkthyera, kostoja mund të jetë jashtëzakonisht e shtrenjtë. Nëse po përpiqeni të përktheni tekste të thjeshta ose keni nevojë për përkthim zanor nga anglishtja në punxhabe, ne rekomandojmë futjen e tekstit në një program ose aplikacion softuerik të përkthimit gjuhësor.

 

Shikoni mjetin tonë të përkthimit në internet që mund t'ju ndihmojë të mësoni fjalë dhe fraza themelore, të tilla si pershendetje ne gjuhe te tjera.

Më shumë Përkthimi Online

Dëshironi më shumë sesa përkthime anglisht në panxhabisht? Ne ofrojmë më shumë përkthime në internet në gjuhët vijuese:

 

 • Shqiptare
 • Android
 • Arabisht
 • Azerbajxhanas
 • Baskisht
 • Bengalisht
 • Boshnjak
 • Burmanisht
 • Gjeorgjian
 • Guxharatisht
 • Gurmukhi
 • Hindisht
 • Maqedonas
 • Malajalameze
 • Maratisht
 • Nepalisht
 • Tamilisht
 • Teluge

 

Merrni Vocre Tani!