Këshilla dhe truket teknike për udhëtarin me mend

Ne duam të ndajmë informacione të dobishme për gjërat që na e kanë bërë jetën shumë më të lehtë gjatë udhëtimit.

Mënyra më e mirë për të mësuar një gjuhë të re

Mënyra më e mirë për të mësuar një gjuhë të re është përmes një procesi në disa hapa. Ndërsa ti ...

Mund, 13

Mëso më shumë

Filma në gjuhën spanjolle në Netflix

Watching Spanish language movies and TV shows on Netflix is one of...

Mund, 06

Mëso më shumë

Përkthimi Malaj në Anglisht

Vocre’s online translator app offers Malay to English translation as well as English...

Prill, 28

Mëso më shumë

Këshilla për të mësuar një gjuhë të re

Mësimi i një gjuhe të re duket si një detyrë shqetësuese -- megjithëse nuk është kështu,...

Prill, 22

Mëso më shumë

Fraza të zakonshme kineze

Kinezishtja është një e bukur (akoma sfiduese) gjuhe. Përveç fjalëve, phrases and...

Prill, 16

Mëso më shumë

Përshëndetje në gjuhë të tjera

Dëshironi të komunikoni edhe më gjerësisht? Our language translation app lets you speak into...

Korrik, 02

Mëso më shumë

Anglisht në persisht: Mirëmëngjesi në Farsi dhe Fraza të Tjera

Dëshironi të flisni pa probleme në persisht? Mësoni përkthime nga anglisht në persisht dhe nga anglisht në farsi, si p.sh si të ...

Qershor, 04

Mëso më shumë

Na kontaktoni

Plotësoni formularin më poshtë
    Merrni Vocre Tani!