Технички совети и трикови за паметниот патник

Ние сакаме да споделиме корисни информации за работи што ни го олеснија животот многу додека патувавме.

Најдобар начин да научите нов јазик

Најдобар начин да научите нов јазик е процес во неколку чекори. Додека ти ...

Филмови на шпански јазик на Нетфликс

Гледањето филмови и ТВ емисии на шпански јазик на Нетфликс е едно од...

Чекор-по-чекор водич за превод на малајски на англиски со правилна граматика

Запознајте се со малајскиот јазик. Before diving into translating Malay to...

април, 28

Научи повеќе

Совети за изучување на нов јазик

Учењето нов јазик се чини како застрашувачка задача -- иако не е,...

април, 22

Научи повеќе

Заеднички кинески фрази

Кинескиот е прекрасен (сепак предизвикувачки) јазик. Покрај зборовите, фрази и...

април, 16

Научи повеќе

Здраво на други јазици

Сакате да комуницирате уште поопширно? Нашата апликација за превод на јазик ви овозможува да зборувате во...

Англиски на персиски: Добро утро на фарси и други фрази

Сакате беспрекорно да зборувате на персиски јазик? Научете преводи од англиски на персиски и англиски на фарси, како на пример како да...

Контактирајте не

Пополнете го формуларот подолу
    Земете Vocre сега!