Дали има офлајн апликација за преведувач?

 

#1 Мобилна апликација Voice Translation за iOS и Android


Дали некогаш сте сакале или сте имале потреба да комуницирате со некој што не го зборува вашиот јазик? Vocre е забавен и лесен начин за разговор со некој што зборува различен јазик.

Кој е најдобриот офлајн преведувач?

 

Vocre - Универзален преведувач


Денешниот свет е повеќе поврзан од кога било досега. Сепак, јазикот сè уште нè дели. Вокре ја урива јазичната бариера и не зближува сите. Без разлика каде сме и на кој јазик зборуваме.

Преведи во 59 Јазици

Притиснете Покриеност

Блог

Проблеми со преводот

Учење нов јазик? Учење нов јазик.

Февруари, 04

Научи повеќе

Планирање на меѓународно патување: 6 Начини да се подготвите за патување во странство

  Планирањето на меѓународното патување е задолжително овие денови. Патувањето во странство е авантура, но не правете грешка во врска со тоа: Мора да бидете подготвени. Ова е поточно...

Февруари, 01

Научи повеќе

Добро утро на грчки

Научете како да кажете добро утро на грчки, кога да се каже, и што да...

Јануари, 21

Научи повеќе

Контактирајте не

Пополнете го формуларот подолу
    Земете Vocre сега!